O nama

O nama

Od samog osnivanja prepoznaju nas kao modernu i dinamičnu kompaniju, koja raste i razvija se na svim poljima prateći trendove i zahteve modernog poslovanja.

Po čemu se razlikujemo od drugih?

Želimo da budemo uvek korak ispred. Osluškujući potrebe i zahteve tržišta, konstantno unapređujemo postojeće i uvodimo nove usluge i rešenja, čime kvalitativno razvijamo odnose sa našim poslovnim partnerima. Mi smo inovativni, kreativni, i sa pobedničkim duhom spremni da prihvatimo nove izazove.

Farmalogist je savremena veleprodaja sa distributivnim centrima u Beogradu, Nišu, Kraljevu i Novom Sadu. Naši skladišni kapaciteti, koji imaju više od 16.000 m2, potpuno zadovoljavaju najviše standarde skladištenja lekova i medicinskih sredstava. Optimalna regionalna pokrivenost sa 69 dostavnih vozila, koja prelaze tri miliona kilometara godišnje, osigurava našim kupcima efikasnu i blagovremenu uslugu u segmentu isporuke, i do čak tri puta u toku dana.

Poverenje su nam ukazali gotovo svi domaći i najveći svetski proizvođači lekova, prepoznajući Farmalogist kao sigurnog partnera, koji može da obezbedi kvalitetno i kontinuirano snabdevanje tržišta njihovim proizvodima. Naši stručni timovi, pored uvoza, distribucije i zastupništva, partnerima mogu da ponudei usluge tumačenja zakonskih propisa, organizovanja edukativnih i marketinških predavanja, istraživanja i praćenja tržišta, zastupanja i posredovanja prilikom registracije i plasmana proizvoda, unapređenja prodaje…

U vremenu reformi propisa i ubrzane zakonodvne aktivnosti, naši stručni timovi predlažu konkretna rešenja, koja intenzivnom saradnjom sa relevantnim institucijama i aktivnim učešćima u javnim raspravama doprinose procesu ukidanja zastarelih propisa i pojednostavljenju složenih procedura.

Farmalogist je od 2009. godine pridruženi član GIRP-a (Evropske asocijacije veledrogerija sa kompletnim asortimanom farmaceutskih proizvoda). Zahvaljujući unapređenju zakonske regulative i konstantnim zalaganjem Farmalogist-a, srpska asocijacija veledrogerija je 2011. primljena u članstvo GIRP-a kao punopravni član.

Stalnim unapređenjem uslova rada, brzom razmenom informacija i konstantnom edukacijom zaposlenih, stvorili smo stručne i motivisane timove ljudi, koji efikasno ostvaruju sve postavljene ciljeve. Timski rad i dobra komunikacija između menadžmenta i zaposlenih doprinose razvoju kreativnosti i i uvođenju inovativnih rešenja.

Visoki zahtevi i standardi koje smo sebi postavili, pomogli su nam da vrlo brzo postanemo jedna od vodećih veledrogerija na domaćem tržištu, vodeći računa da poštujemo dogovore i opravdamo poverenje. Naša spremnost da brzo odreagujemo na zahteve i brojne promene u sredini u kojoj poslujemo, dokazuje da je Farmalogist siguran partner, koji će na ovim prostorima biti jedan od najvažnijih učesnika u distribuciji lekova.

Vratite se na vrh
Farmalogist