Časopis i insertacija Doživeti 100

Časopis i insertacija Doživeti 100

casopisi ikonica_4

Prepoznajući potrebu farmaceuta i lekara za blagovremenim i korisnim informisanjem iz oblasti medicine i farmacije, kako o samim proizvodima, tako i o aktuelnostima iz oblasti regulative i farmakopolitike 2009. godine pokrenuli smo projekat ‘’Doživeti 100’’ – štampana izdanja, časopis i insertaciju, koji izlaze više puta godišnje i distribuiraju se besplatno.

Izdanja Doživeti 100 su iz broja u broj postajala sve uspešnija, kvalitetnija i čitanija, pa sada brojimo 8 godina postojanja, 26 uspešna izdanja i preko 7 miliona izdatih primeraka. Aktuelan, informativan i moderan “Doživeti 100” uvek je u fokusu interesovanja kako stručne, tako i opšte javnosti.

Časopis Doživeti 100 namenjen je stručnoj javnosti, i u tiražu od 10.000 primeraka izlazi 2 puta godišnje. Posredstvom razvijene distributivne mreže Farmalogista, časopis se besplatno dostavlja apotekama, domovima zdravlja, institutima, kliničkim centrima širom Srbije, a neizostavno je štivo na gotovo svim stručnim skupovima. Kroz izdanja časopisa pratimo lokalne, regionalne i svetske trendove i aktuelnosti u distribuciji farmaceutskih proizvoda kao i zakonske propise i informacije od značaja za zdravstveni sektor

Insertacija Doživeti 100 namenjena opštoj javnosti, i u tiražu od 250.000 primeraka izlazi 4 puta godišnje. Celokupan tiraž se putem distributivne mreže Farmalogista distribuira upravo na ona mesta gde pacijenti dolaze po savet i preporuku – u apoteke, klinike i domove zdravlja, gde postaje dostupna krajnjem potrošaču. Kroz izdanja insertacije informišemo opštu javnost o proizvodima i uslugama koji doprinose očuvanju i poboljšanju zdravstvenog stanja kao i omogućnostima za rešavanje sezonskih problema kroz savete stručnjaka.

Redakciju časopisa i insertacije “Doživeti 100” čine stručni i znatiželjni ljudi koji vole da pišu, sa dugogodišnjim iskustvom iz oblasti farmacije, medicine i novinarstva, a koje podržavaju i pravnici, ekonomisti, dizajneri i stručni saradnici. Udruživanjem znanja iz najrazličitijih oblasti, ovaj tim uspeva da kreira moderna, kvalitetna i aktuelna izdanja dok je stručna i opšta javnost koja ih prati sve brojnija. 

Neka  proizvodi i usluge Vaših uspešnih kuća budu deo naših publikacija!

 

Redakcija časopisa i insertacije “Doživeti 100”

 
 
 

Cenovnik oglasnog prostora za časopis Doživeti 100 

Cenovnik oglasnog prostora za insertaciju Doživeti 100

Vratite se na vrh
Farmalogist