Molimo sačekajte...

Farmalogist | Lekovi | Medicinska sredstva | Farmaceutski proizvodi
Wholesale
Uslužno skladištenje
Nemate dovoljno skladišnog kapaciteta? Imate robu, ali ne i prostor koji zadovoljava stroge regulatorne zahteve? Na pravom ste mestu.

Naša skladišta zadovoljavaju visoke zahteve definisane Smernicama dobre prakse u distribuciji lekova, nacionalnom zakonskom regulativom i standardima ISO 9001, ISO 14001 i OHSAS 18001.

Pogodna su za skladištenje proizvoda u dva temperaturna režima – 1. ambijentalnom i 2. zahtevanom temperaturnom režimu u skladu sa Vašim potrebama.

Garantujemo bezbednost Vaše robe uz fizičko-tehničko obezbeđenje (FTO) 24/7. Ukoliko ste zainteresovani, naš stručni i obučeni kadar, informacioni sistemi i kancelarijski kapaciteti Vam stoje na raspolaganju u organizovanju Vaših poslovnih procesa.
Uslužni transport
Kao rezultat potreba naših partnera za smanjenjem troškova poslovanja, u mogućnosti smo da Vam ponudimo decenijski know-how i naše resurse u procesu optimizacije troškova logistike.

U okviru logističkih usluga koje pružamo kompanijama, nalazi se uslužni transport lekova, medicinskih sredstava i medicinskog potrošnog materijala do apoteka, bolnica, kliničkih centara i ostalih zdravstvenih ustanova.

Naš vozni park ( 82 vozila) vrši svakodnevne isporuke po već utvrđenim rutama širom Srbije. Sva vozila opremljena su na način koji obezbeđuje da se roba nepromenjenog kvaliteta, uz ispunjenje svih zahteva u pogledu uslova čuvanja, transportuje do mesta isporuke. U zavisnosti od specifičnosti zahteva u pogledu obezbeđenja adekvatnih uslova za transport robe, na raspolaganju imamo vozila opremljena termo-izolacijom i opremom za kontrolu i monitoring temperature u tovarnom prostoru, instaliranim u skladu sa rezultatima mapiranja i kvalifikacije, kao i IC štampačima za štampanje temperaturnih listi na mestu isporuke robe.

Visoko razvijena mreža kapilarne dostave robe krajnjim kupcima, iskusni dispečeri i vozači, softverska podrška i adekvatan vozni park garant su realizacije isporuke robe kvalitetom definisanim ugovorom. Veliki broj klijenata ukazao nam je poverenje zbog visokog kvaliteta door to door i just in time usluge.