Molimo sačekajte...

Farmalogist | Lekovi | Medicinska sredstva | Farmaceutski proizvodi
O nama
Mi smo lider u pružanju usluga Pharmaservis-a
Farmalogist čine iskusni, dokazani timovi koji uspešno posluju na farmaceutskom tržištu Srbije, konstantno unaprijeđuju postojeće i uvode nove usluge i rešenja, postavljaju visoke standarde u uslugama farmaservisa i distribuciji čime kvalitetno razvijaju odnose sa svojim poslovnim partnerima. Nastala je kao rezultat potreba kompanija da na jednom mestu dobiju kompletnu uslugu zastupništva, od uvoza, registracije, marketinga i stručne promocije, do prodaje i distribucije ka krajnjem kupcu na teritoriji Srbije. Kao članica ERGO wbs Grupe svojim partnerima pruža podršku za plasiranje proizvoda iz njihovog portfolija na druga tržišta zemalja Zapadnog Balkana kroz saradnju sa partner kompanijama, a svojim kredibilitetom garantuje sigurnost poslovnih dogovora i realizaciju postavljenih planova.

Farmalogist je savremena veleprodaja sa poslovnim centrom u Beogradu, distributivnim centrom u Nišu i prodajnim centrima u Novom Sadu i Kraljevu. Naši skladišni kapaciteti, koji imaju više od 20.000 m2, potpuno zadovoljavaju najviše standarde skladištenja lekova i medicinskih sredstava. Optimalna regionalna pokrivenost sa 82 dostavna vozila, koja prelaze tri miliona kilometara godišnje, osigurava našim kupcima efikasnu i blagovremenu uslugu u segmentu isporuke.  Veliki broj klijenata ukazao nam je poverenje zbog visokog kvaliteta DOOR TO DOOR i JUST IN TIME usluge.

Stalnim unapređenjem uslova rada, brzom razmenom informacija i konstantnom edukacijom zaposlenih, stvorili smo stručne i motivisane timove ljudi, koji efikasno ostvaruju sve postavljene ciljeve. Timski rad i dobra komunikacija između menadžmenta i zaposlenih doprinose razvoju kreativnosti i i uvođenju inovativnih rešenja.

Naši stručni timovi, pored uvoza, distribucije i zastupništva, partnerima mogu da ponudei usluge tumačenja zakonskih propisa, organizovanja edukativnih i marketinških predavanja, istraživanja i praćenja tržišta, zastupanja i posredovanja prilikom registracije i plasmana proizvoda, unapređenja prodaje.