KONTAKT CENTAR FARMALOGISTA U PONEDELJAK 18.11.2019. POČEO SA RADOM

Svesni značaja koji dostupnost informacija, bolje upravljanje vremenom i pristupačnost ima u poslovanju naših partnera, doneli smo odluku da reorganizujemo službu prodaje, udružimo znanja i iskustva kolega direktne prodaje, centra za akcije i help desk-a i formiramo KONTAKT CENTAR koji je u ponedeljak, 18.11.2019. godine počeo sa radom.

KONTAKT CENTAR čini stručni tim saradnika spremnih da u svakom trenutku izađu u susret svim zahtevima.

Pozivom na broj Kontakt Centra 0800/ 3 99999 (besplatan, za pozive iz fiksne mreže) i 011/ 3315166 (za pozive sa mobilne mreže) dobijate mogućnost da odaberete uslugu, Vaš poziv će biti registrovan i saradnik će Vas pozvati u najkraćem roku.

Prednost ovako organizovane prodaje je bolje upravljanje pozivima i poštovanje Vašeg vremena jer bez obzira kom centru pripadate prvi slobodni saradnik će Vam se javiti u vreme koje smo zajedno usaglasili i koje Vama najviše odgovara.

Koristimo priliku da Vas podsetimo na naše akcije Centra za akcije gde smo za Vas obezbedili dodatno povoljnije uslove za nabavku proizvoda iz asortimana. Pratite naše akcije i o svim detaljima, od 18. novembra, informišite se pozivom na broj Kontakt centra.

Tim Farmalogista trudi se da izađe u susret svim zahtevima i potrebama svojih poslovnih partnera, pružajući podršku razvoju poslovanja i zajednički radeći na konstantnom unapređenju saradnje.

Vratite se na vrh