Osnivač kompanije Farmalogist Mr ph.spec. Miomir Nikolić dobitnik je priznanja “Kapetan Miša Anastasijević”

U Privrednoj komori Beograda u četvrtak 10. septembra 2020. uručena su priznanja „Kapetan Miša Anastasijević“ koja se već dvadeset godina dodeljuju pojedincima, kompanijama, organizacijama i institucijama za preduzetničko stvaralaštvo u različitim oblastima društvenog života.

Ove godine među 19 privrednih i društvenih stvaralaca, dobitnika nagrade, našao se i osnivač kompanije Farmalogist, Mr ph.spec. Miomir Nikolić. Nagradu ‘’Kapetan Miša Anastasijević’’ u ime gospodina Nikolića primio je Zoran Lalić, izvršni direktor ERGOwbs Holdinga u čijem sastavu posluje kompanija Farmalogist.

Miomir Nikolić sebi i svojim saradnicima postavlja visoke zahteve koji doprinose da je Grupacija veledrogerija, čiji je predsednik od 2008. godine, jedna od najaktivnijih u Privrednoj komori Srbije.

U pandemiji izazvanom virusom korona ne samo domaća već globalna farmaceutska industrija imala je veoma važnu ulogu. Kako bi odgovorili zahtevima tržišta zemalja zapadnog Balkana svi resursi kompanija u sklopu ERGOwbs grupe, čiji je gospodin Nikolić osnivač, bili su u službi zaštite zdravlja pacijenata i zdravstvenih radnika. Sedam dana u nedelji, 24h dnevno, zaposleni u Farmalogistu bili su na svojim radnim mestima kako bi obezbedili dostupnost i kontinutet u snabdevanju zdravstvenih ustanova lekovima, dijetetskim suplementima, zaštitnom opremom i sredstvima za dezinfekciju.

Pored gospodina Nikolića ovo prestižno priznanje dobili su i dr. Goran Stevanović – direktor Klinike za infektivne i tropske bolesti, Miodrag Zarić – direktor srecijalne bolnice za hiperbaričnu medicinu, Dragan Nenadović – generalni direktor Galenika-fitofarmacija AD, prof. dr Milo Tomašević – dekan Elektrotehničkog fakulteta UB, Nikola Bura – načelnik Sektora inžinjeringa KCS, Milica Stefanović – menadžer za komunikacije kompanije Coca-Cola i mnogi drugi.

U ime Miomira Nikolića nagladu je primio Zoran Lalić, izvršni direktor ERGOwbs Holdinga

Dobitnici nagrade “Kapetan Miša Anastasijević” za 2020 godinu

 

Vratite se na vrh