Molimo sačekajte...

Stabilno poslovanje i u izazovnim vremenima - Farmalogist | Lekovi | Medicinska sredstva | Farmaceutski proizvodi
Medija centar
Stabilno poslovanje i u izazovnim vremenima
25.11.2022.
Nazad
‘’Samo kompanije koje su u stanju da odgovore na sve promene i izazove, pa čak i da ih predviđaju,  mogu da opstanu i traju. Farmalogist ima dobro postavljene osnove i već razvijenu sposobnost da predviđa i  da se brzo prilagodi promenama. Smatram da uspeh u rešavanjima ovih izazova leži u višegodišnjim procesima planjiranja i procesima razvoja. Kažem procesima, jer su oni zapravo traženje rešenja i nekog drugačijeg puta. Probali smo, grešili, učili, opet probali, uspevali, učili...To nam je omogućilo da se brzo transformišemo i prilagodimo. Usuđujem se da kažem da imamo način da obezbedimo  stabilno poslovanje i u izazovnim vremenima.’’, istakla je Danijela Radmanović, direktor kompanije.

Na pitanje, gde vidi Farmalogist za 10 godina, Danijela je dodala ‘’Nema sumnje da će i u godinama ispred nas, Farmalogist nastaviti putem napretka, inovacija, modernizacije i optimizacije poslovanja i organizacije. Sigurna sam da ćemo i kroz narednih 10 godina biti u samom vrhu sektora, pouzdan partner i farmaceutskoj industriji i zdravstvenim ustanovama, ali i kompanija odgovorna prema svojim zaposlenima.’’, a zatim dodala:

“Kao najveća kompanija u okviru holding kompanije ERGO WBS, koju čine i kompanije iz regiona, Farmalogist AllBix, Pontera i Septima, daćemo svoj maksimalni doprinos realizaciji planiranih razvojnih projekata cele Grupe. Za  sve ovo su nam potrebni timovi/ljudi sa idejama, velikim znanjem, (timovi) koji su posvećeni i spremni da donose odluke i preuzmu odgovornost, ali i požrtvovani i bezgrešni izvršioci.  Kao što je davno konstatovano u Farmalogistu , nije važno ko je važan, već ko je za šta važan, pa duboko verujem da ćemo,u prkos svim izazovima, i za sledeći jubilej moći ćemo da zadržimo isti slogan “sempre viva”.” zaključila je Danijela.