Molimo sačekajte...

Farmalogist | Lekovi | Medicinska sredstva | Farmaceutski proizvodi
Pharma Service
Od uvoza, registracije, marketinga i stručne promocije, do prodaje i distribucije ka krajnjem kupcu na farmaceutskom tržištu Srbije. Pored logističkih usluga, lider smo u uslugama PHARMA SERVIS-a.
Pre-Wholesale
Ukoliko tražite pouzdanog i kompetentnog partnera za sprovođenje Vaše kliničke studije, uslugu konsignacije i carinjenja robe, uvoz lekova koji nemaju dozvolu za stavljanje u promet u Republici Srbiji… na pravom ste mestu. U prilici smo da Vam usluge pružimo kvalitetno, pouzdano i brzo.
Wholesale
Nemate dovoljno skladišnog kapaciteta? Imate robu, ali ne i prostor koji zadovoljava stroge regulatorne zahteve? Potrebna su Vam vozila opremljena termo-izolacijom i opremom za kontrolu i monitoring temperature? Kao partner koji brzo i kvalitetno odgovara na sve zahteve klijenata, u svakom trenutku smo spremni da Vam ponudimo naše logističke usluge.
zaposlenih
poslovna centra
prodajna centra
vozila
m2
skladišnog prostora
Kako postati partner?
Imate proizvod? Potreban Vam je zastupnik za Srbiju? Nemate dovoljno skladišnog kapaciteta? Imate robu, ali ne i prostor koji zadovoljava stroge regulatorne zahteve? Kompletna usluga pharmaservisa na na jednom mestu! Pošaljite Vaš zahtev, rešenje Vam stiže za 24h!
Više informacija
Postanite deo Farmalogist tima
Ako ste ambiciozni, želite napredovati, kontinuirano se usavršavati i svoju karijeru graditi u zdravom radnom okruženju, pozivamo Vas da nam pošaljete Vašu biografiju.
Više informacija
Aktuelno
24.05.2022.
Svaka petnaesta osoba ima neku vrstu duševnih smetnji, pokazalo je istraživanje "Psi...
Detaljnije
24.05.2022.
U glavnom gradu Nemačke, u periodu od 23. do 24. maja 2022., održava se 63. godišnji sas...
Detaljnije
Događaji